wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj now─ů opini─Ö o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 12-05-2020
Bardzo mi┼ée zaskoczenie, szybko, pe┼ény profesjonalizm obs┼éugi klienta. Na pro┼Ťb─Ö otrzyma┼éam faktur─Ö z piecz─ůtk─ů i podpisem oraz dodatkowo paragon. Produkt bez wad. Oby zawsze zakupy odbywa┼éy si─Ö w takiej mi┼éej atmosferze. B─Öd─Ö sta┼éym klientem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 01-05-2020
Szybka realizacja zam├│wienia! Zakupione buty s─ů rewelacyjne i w dobrej cenie ???????? POLECAM!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 19-04-2020
Gor─ůco polecam. :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Aldona
  • Data napisania recenzji: 29-02-2020
Pełen profesjonalizm i szybka wysyłka zamówienia!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Aldona
  • Data napisania recenzji: 29-02-2020
Bardzo profesjonalna obsługa oraz szybka wysyłka!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Edyta
  • Data napisania recenzji: 04-10-2018
wszystko super, polecam. plecak otrzymałam już kolejnego dnia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 06-06-2018
Zakupy szybkie i sprawne, szybka przesy┼éka, gor─ůco polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: marta
  • Data napisania recenzji: 25-05-2018
Polecam, skorzystam na pewno nie raz
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 14-05-2018
Paczka doszła w trybie natychmiastowym!!! Kompletna rewelacja, produkt zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 07-05-2018
Wszystko ok, gor─ůco polecam, bardzo dobry kontakt.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 25-04-2018
Szybko, sprawnie, profesjonalnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 23-04-2018
jak najbardziej polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: R.M
  • Data napisania recenzji: 21-02-2018
Dobra cena, szybko i bezproblemowo . Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Roma
  • Data napisania recenzji: 17-02-2018
Polecam mila obsluga czas realizacji szybki towar super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 16-02-2018
zdecydowanie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 12-02-2018
Jestem zadowolona. Buty ładne i zgodne z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Matylda
  • Data napisania recenzji: 29-01-2018
Wszystko ok, polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Pawe┼é
  • Data napisania recenzji: 17-01-2018
Super sklep i bardzo szybka dostawa! Polecam!????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Rados┼éaw
  • Data napisania recenzji: 14-01-2018
Szybka dostawa, bardzo dobra wyszukiwarka produktów znalazłem co chciałem we chwile, duża gama produktów w danej kategorii.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Rados┼éaw
  • Data napisania recenzji: 01-12-2017
POLECAM! SZYBKA DOSTAWA I WSZYSTKO ZGODNE Z OPISEM!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Krzysiek Ko┼éowski
  • Data napisania recenzji: 18-11-2017
Zam├│wi┼éem, b─Öd─ůc za granic─ů buty dla syna mieszkaj─ůcego w Polsce, czyli kota w worku bez mo┼╝liwo┼Ťci zweryfikowania zakup├│w i daj─ůc 100% kredyt zaufania sklepowi))) Mog─Ö w stu procentach poleci─ç tego sprzedawc─Ö: cena ni┼╝sza ni┼╝ u konkurencji, w cen─Ö wliczona przesy┼éka i jako bonus- preparat do konserwacji obuwia. W mi─Ödzyczasie ┼Ťwietny i bardzo mi┼éy kontakt ze sprzedawca. Na pewno nast─Öpne zakupy zrobimy tutaj. Krzysiek i Miko┼éaj
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: mariola
  • Data napisania recenzji: 04-11-2017
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Bartosz
  • Data napisania recenzji: 31-08-2017
Wszystko poszło szybko, sprawnie i bezproblemowo. Jak najbardziej polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Magda Wojciechowska
  • Data napisania recenzji: 18-06-2017
Tak polecam sklep multisport, bardzo miła obsługa i szybka dostawa. Jestem zadowolona. Obuwie na razie też bez zarzutu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Maciek
  • Data napisania recenzji: 14-06-2017
polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produkt├│w
  • Jako┼Ť─ç produkt├│w
  • Autor opinii: Joanna Orzo┼é
  • Data napisania recenzji: 12-06-2017
Wszystko wzorowo i polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

alt

Producenci

  • ADIDAS
  • CONVERSE
  • NEW BALANCE
  • NIKE
  • PUMA
  • REEBOK
14 dni na Zwrot darmowa dostawa przy zakupach za min. 200zl. Wiarygodne opinie 6 salon├│w firmowych
Copyright 2017 multisport24h.pl | Multi Sport - sklep sportowy | Wykonanie: Studio Projektowe A/A